Cave woman – Bloggen har flyttat till Thaimorsan.se. Välkomna!
Thaimorsan

Bloggen har flyttat till Thaimorsan.se. Välkomna!

Cave woman

Oj det här med hår på kroppen på oss kvinnor verkar vara en tabu och det har pågått en längre tid nu. Läste min höggravida vän Dawans roliga blogginlägg och kan inte mer än hålla med, att kroppshår är det mest naturligast som finns…i öst-världen.

När jag var i tonåren så började jag raka mina ben efter att jag läste Vecko Revyn, många VR. Sedan sade mamma att ju mer man rakar sig så blir håret mörkare, då rakade jag mina ben typ två gånger per år. För att vara ärlig så rakar jag nu inte alls mina ben. Mina underarmar? Jag plockar hårstrån med pincett, det är nåt vi thai gör haha men jag rakar ibland när jag inte orkar. Å så…därnere? Ok kan säga att jag har aldrig provat Brazilian waxing. Rakar jag mig så är det för min egen skull! 

I Thailand bryr kvinnorna sig mer om att ser ljusare ut i hyn än att raka av sitt kroppshår. En gång satt Måns och jag på en glassbar. Servitrisen var väldig stylad i håret och allting såg propert ut, förutom när jag råkade titta ner på hennes ben. Hon var ljushyad och hade kolsvart hår…långa hår på benen! Jag fick lite rysningar och det var inte för att glassen var kall. Kollade runt och det var så, kvinnorna där brydde sig inte om att raka av hår på benen i alla fall. 

Nä…jag har inte mycket hår på mina ben och inte på armarna. De syns inte. Men det är klart, jag tänker varje gång att jag måste kanske raka mig t ex när jag skulle besöka en gyn.läkare eller när jag skulle åka in till förlossningen. Lite crazy att det skulle behöva vara så. 

Kroppshår är väl inget skam! 

  
Läs min vän Dawans inlägg här!

Vill ni se mer bilder på naturliga vackra kvinnor, besök: 

http://www.diyphotography.net/natural-beauty/

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Thaimorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dawan

    Du tillhör dessa thai som inte är hårig! Vilken chans! Jag noppade också armpit med pincett och jag blev beroende 555 men det blödde och mina armpit blev helt svart så jag slutade.