#BuzzAntipasti – Bloggen har flyttat till Thaimorsan.se. Välkomna!
Thaimorsan

Bloggen har flyttat till Thaimorsan.se. Välkomna!

#BuzzAntipasti

Jag är en Buzzador och jag blev utvald i Zeta-kampan å fick hem produkterna för att testa med vänner. Jag skulle ha denna “buzz-bjudning” på farsdag men det blev inte av. Så igår kväll ställde jag till det stort! Jag bjöd hem gamla skolvänner. Denna buzzkampanjen skulle man vara 6-8 pers. Fick några av hopp så vi blev 5 och 1/2 med Tilda.

Tilda var mycket bättre igår trots att hon hostade jättemycket på natten. Måns kom hem vid lunchtid och skulle jobba hemma och varamed Tilda. Jag fick då tid att fixa och handla som jag hade tänkt mig. Jag hade typ gått runt hemma sedan måndag och vabbat så jag såg fram emot lite fest med goda vänner!

Här är de produkterna jag fick.

image

 

image

Så här nice blev det! Två olika tapenade på crostini, parmesan med lagrad balsamico från vår resa i Toscana å några droppar tryffelolja också från Toscana. Sedan friterade mozzarella bollar med panko, bruschetta med varma körsbärstomater och dill å soltorkade tomatstrimlor. Kromärtskocksröra på baguette, serranoskinka med ärtskott och lite grekiska oliver, heta salami och vitlöksgrissini.


image

Mozzarellabollarna var populära med lite chilisås till. Alla tyckte att kronärtskockskrämen var jättegod och gissade att det påminde om hummus om jag inte sade vad det var.

image Efter antipasti blev det pasta! Här körde jag en spicy SPAGHETTI PAD KRAPAO med räkor, minimajs och färska grönpeppar! Recept kommer 🙂

image

 

Det blev en lyckad buzz-kväll. Vinet flöde och mina vänner rullade hem. Att de inte har lärt sig… Inga tajta brallor på mina matfester! ^_^

image

Avslutade med daim-biskvier nom nom! Recept kommer, påminn mig om jag glömmer 🙂

image

Trevlig helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Thaimorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Greken

    Eftersom det var inte ett tag sen jag smakade din grymma mat blev jag väl lite glömsk, men nu har jag lärt mig…INGA tajta byxor igen!