Bok: Kaninen som så gärna ville somna – Bloggen har flyttat till Thaimorsan.se. Välkomna!
Thaimorsan

Bloggen har flyttat till Thaimorsan.se. Välkomna!

Bok: Kaninen som så gärna ville somna

Assåååå…biken har funnits sedan 2011 och jag har inte hört talas om den förrän i veckan! Ok, 2011 hade jag inga barn och varför skulle jag bry mig om boken. Det var i alla fall Måns som frågade mig om jag hade hört om boken “Kaninen som så gärna ville somna“. Någon av hans kollegor tipsade om den. Även i veckan så pratade TV4 Morgon om boken och så har jag sett på Instagram som någon hade provat boken. 

Vad är det så speciellt med boken? Jo. Den ska hjälpa barn att somna! 

Så många böcker som Tilda har och även om hon gillar böcker och hur mycket vi än läser eller hon vill att vi ska läsa för henne…så…Hon måste alltid byta böcker och kommentera allt och om allting. Hon tycker att det är kul men hon varvar aldrig ner sig och somnar sällan, även vi har begränsat oss med 1-3 böcker.

Nu har hag packat ner ALLA hennes böcker utom en bok som låg kvar i resväskan. Tilda har frågat efter Ingrid, Bajs-Plutten med flera. Vi har sagt att hon ska få en ny bok. Det passar väl bra nu, så jag beställde ikväll en. Får se då om boken kan hjälpa Tilda att somna utanvällingflaskan!  

  

Kaninen som så gärna ville somna : en annorlunda godnattsaga (av Carl-Johan Forssén Ehrlin)

En världsnyhet, Kaninen som så gärna ville somna. En godnattsaga som använder sofistikerade psykologiska tekniker och rekommenderas av psykologer!

Trött på att kämpa ditt barn till sömns? 

I den bästsäljande sagoboken Kaninen som så gärna ville somna får du följa Kalle Kanin när han tar hjälp av Farbror Trollkarl och andra vänner för att somna gott på kvällen. Tackvare ett visst skrivsätt dras ditt barn snabbt med in i sagan och somnar gott på kvällen eller vid sovstunden beroende på när du kommer välja att läsa den. Sagan är underbart sövande och hjälper barn över hela världen att komma ner i varv, slappna av och somna tryggt också. 

Kaninen som så gärna ville somna rekommenderas av tusentals föräldrar, psykologer och terapeuter och med hjälp av psykologiska tekniker påverkas ditt barn att slappna av och somna på ett tryggt sätt medan du får uppleva en sagobok skriven på ett lite annorlunda sätt, med vackert illustrerade bilder som stärker upplevelsen av att somna. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Thaimorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.