Tessans blogg

Semmelpremiär

Hej!

Har varit frånvarande från bloggen ett tag. Hinner inte med de så mycket jag vill känner jag. Ledig idag då jag jobbat hela helgen. Varit och lämnat i skolan, lämnat nappar till dagis varit och handlat lite inför veckan och nu hemma och ska städa av lite och plocka undan här hemma innan jag hämtar små busarna på dagis. Men innan de ska jag njuta av min första semla för i år 🙂 äääälskar semlor. Tänkte hålla mig ända till fettisdagen, gick ju sådär 😉

IMG_5087.JPG

Ska ta och läsa lite ur min nya bok jag beställt -det högkänsliga barnet. Så kanske jag kan förstå hur Oscar funkar. Har redan hunnit en bit och det stämmer så väl in på han. Mycket intressant.

IMG_5064.JPG

Ha en bra dag

Kram ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.