Tessans blogg

Kräftpremiär, minisovare och duktig kille

Hej i regnvädret!

Skönt det kommer lite regn nu, har varit så varmt och tort ute så marken behöver ha vatten och inte minst branden här i Västmanland.

I lördags åt jag och Thomas kräftor, vi köpe färska turkiska kräftor på Ica Maxi och dom var supergoda. så himla gott att sitta och pilla med kräftorna. Thomas idé faktiskt, fast han inte är så förtjust i kräftor 🙂

IMG_4358[1]

Thomas och hans pappa var och hämtade virke till vår altan i spöregnet, dom var så blöta, stackarna. Oscar ville åka med så jag och Linnéa har varit här hemma och fixat lite. Städat upp och rensat i Oscars rum och även i Christoffers rum. Linnéa är en liten minisovare. Hon har gått runt här och gnällt och sett så trött ut och jag har försökt få henne att somna 3 gånger i sin säng, men icke sa nicke, så hon har fått vara uppe. Åt lite lunch och hon åt lite plättar, sen prövade jag att lägga henne en 4 gång och då gick det.

Vår lilla duktiga kille har nästan slutat med blöja. Han går och kissar på toaletten men bajseriet går sådär. Men ibland säger han till att han är bajsnödig och går och bajsar på toaletten och ibland kommer det i kalsongerna. Det började lite smått när vi var på västkusten att han kände att han var kissnödig och sa till. Sen veckan i Tyresö kissade han nästan helt och hållet på toaletten eller ute. Så himla duktig. Dock har det hänt lite missöden lite här och där. Igår bla så kissade han i vår skrivare. Vet inte varför han fick sånt ryck, haha.

Så nu när han varit så duktig så ska vi åka tlll leksaksaffären och så får han välja en leksak. Det har vi lovat han.

Ha en bra dag

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.