Tessans blogg

Lite problem med läggning

Godkväll!

Det har pågått nu ett par veckor, problem med läggningen av barnen… Framförallt med Linnea Oscar går bra att lägga. Det har blivit lite sena kvällar men det är ju semester så det får väl vara så känner vi.
Tiden är förbi då vi bara kunde lägga ner henne i sin säng och hon somnade bara. Nu gallskriker hon när vi lägger ner henne, hon reser sig upp och har panik i blicken av att vi ska gå och då är det ingen ide att ens gå utan man får ta upp henne och så får hon vara uppe tills hon blir så trött att hon somnar i vår famn. Sen kan man lägga ner henne och hon sover hela natten och det är vi glada för, det gör även Oscar, sover hela natten.

Det som blir lite jobbigt är att barnen somnar runt kl 22, 23 på kvällarna och vi får ingen vuxentid alls och nada andrum. Vi är rätt slut efter läggning så det är bara att gå och sova direkt. Man orkar inte ta tag i saker efter de utan allt blir liggande..

Sen har det ju varit extremt varmt och vi har det okristligt varmt på övervåningen där vi sover så kanske inte så konstigt att dom inte kan sova så bra. Sen blir hon äldre och mer medveten.

Idag somnade hon ute i vagnen runt 19 och jag tog in henne vid 21:30, hon vaknade till och fick välling sen bar jag in henne i sängen och hon sa inte ett ljud. Tack för de… 🙂 ❤️

Annars är det såhär hon vill somna, i famnen

20140728-222938-80978614.jpg

Så nu fick vi lite andrum och vuxentid. En kollar tidningen och en bloggar 😉 haha

Kram ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.