Tessans blogg

Paleo Training Challenge

Godkväll!

På måndag ska jag börja en 21 dagar Paleo training challenge som Annika Sjöö håller i. Man kunde anmäla sig gratis och fick hem ett kostprogram och sen ska man ha hennes träningsbok Mage, Rumpa, Lår (Perfekt för mig ;)) för att kunna följa träningsprogram hon lägger upp på sin blogg varje söndag. Ska bli spännande att få köra detta program och se om man pallar det. Det är ju en utmaning så det är bara att köra 🙂

Det sägs att det tar 21 dagar att ändra en vana. Det går ut på att äta så ren och naturlig mat som möjlig. Under dessa dagar kommer kroppen renas från socker, gluten, mejerier och konstgjorda tillsatser. Effekten kommer vara att man går ner i vikt, minskat omfång, lugnare mage, minskat sötsug, sova bättre och få massa ny energi. Det låter ju toppen!! 🙂

Ska ta en förebild på mig och även mäta och väg mig. Kanske lägger jag upp bilder på bloggen 😉 Men ni kommer få höra hur det går i alla fall.

Så nu har jag bunkrat upp med lite basvaror inför veckan som kommer och jag har skrivit ner vad jag ska äta till frukost, lunch och middag närmsta dagarna. Ska även börja förbereda lite på söndag.

Att jag hoppar på denna utmaning är av flera orsaker. Pröva nått nytt, gå ner i vikt, känna mig piggare med mer energi men framförallt se om det kommer påverka mina hormoner något. Då jag har svår PMS. Blir det nån skillnad kör jag utan tvekan vidare med Paleo kost. Har redan prövat ”lyckopiller” mot PMS och det var inget för mig kan jag säga. Så ska bli intressant att se.

Denna boken är det jag ska köra träningsprogrammet ifrån

IMG_3665[1]

Ha en bra kväll alla fina <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.