Tessans blogg

Lite frisk luft och envis som en röd liten gris

Godkväll!

Idag tog vi oss ut på en liten promenad för att komma ut lite i friska luften. Det var skönt att andas lite frisk luft efter att ha suttit inne nu i 2 dagar. Det var ganska fint väder ute idag, solen tittade fram ett tag. Vi gick den vanliga rundan till sophuset och sen skogen. Linnéa fick prova sittdelen till vagnen för första gången och hon tyckte om de, nu ser hon ju ut och hon ser oss 🙂

20131226-193157.jpg

När vi kom hem fikade vi lite och Thomas åkte iväg och kikade på annandagsbandy. Oscar har fortfarande feber och han var rejält mosig ett tag och vi la oss alla tre i sängen för att vila lite tänkte jag. Jo tjena, Oscar vet inte vad vila betyder, han for upp och ner i sängen så vi skippade de.

20131226-193537.jpg

Lite gulligt, Oscar håller Linnéa i handen när vi satt i sängen ❤️

Oscar är envis som en liten röd gris ibland. Jag höll på och försökte få Linnéa att somna i sin säng så hör jag från nedervåningen att Oscar skriker att han sitter fast. När jag kommer ner har han fastnat i sin stol som han använder till allt annat än att sitta i för de mesta. Jag försöker få loss han medan han säger hämta skiftnyckel. Jag höll på att dö av skratt, stackarn. Tillslut fick jag bort han (utan skiftnyckel) och då blev han jättearg, för han ville sitta fast tills pappa kom hem, (1 timme senare)
Herregud vilken pärs. Stackars barn som sitter fast i sin stol och gråter och så tar jag kort på han, förlåt hjärtat ❤️

20131226-194331.jpg

Ha en bra kväll ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.