Tessans blogg

Kost och träning samt keso plättar

Godkväll!

Har nu hållit på med min kost och träning i två veckor och det går bättre än jag trodde det skulle göra. Jag äter frukost lunch och middag samt två mellanmål. Jag får även äta tre valfria saker/vecka utöver den kost jag följer. Typ ett glas vin är en valfri, en liten godispåse är en valfri eller en maträtt med tex pasta. Man får sprida ut dessa under veckan om man vill men jag brukar spara dom till helgen tex lördagen efter vägning. Vägning och mätning gör jag på fredagar. Får se om det hänt nått imorgon 🙂
Träningen har oxå gått bra. Det är lite lättare styrkeövningar samt promenader som jag gör.

torsdagar här hemma är det nästan alltid pannkaka till middag och det kan jag inte äta eller kan och kan men jag ska ju undvika vitt mjöl och mycket mjölkprodukter så då gör jag kesoplättar till mig och my god vad goda dom är 🙂
Här kommer receptet:
1 ägg
Ca 125 g keso ( en halv liten kesoburk )
3/4 msk fiberhusk
3/4 msk proteinpulver ( jag har just nu jordgubbssmak, men godare med vanilj tror jag)
Lite vaniljpulver
Salt

Mixa allt med stavmixer och stek i plättjärn på halvlåg värme med mycket smör. Vänd några gånger tills dom fått fin färg.

Servera med hallon och blåbär och lite rysk yoghurt. Mums säger jag bara

20130829-192916.jpg

Kram ❤

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.