Tessans blogg

Linnea <3

Hejsan!

För en vecka sedan åkte vi till förlossningen. Jag började läcka fostervatten redan på torsdagen men det var så lite att jag var osäker. Ringde förlossningen på fredagen och dom tyckte att jag skulle komma in för en koll. Vi åt middag och nattade Oscar och sen kom mina svärföräldrar förbi som skulle passa Oscar.

Väl inne på förlossningen tog dom ett test och det var fostervatten och jag hade feber. Inget jag kände av så vet inte om det stämde (en timme efter hade jag inte feber)  men dom ville att jag skulle stanna kvar över natten och skulle sättas igång på morgonen. Jag kunde inte somna, låg bara och tänkte på vad jag skulle vara med om på morgonen. Thomas åkte hem för att få kunna sova ordentligt och komma tillbaka igen på morgonen. Ca kl. 01:30 börjar jag få värkar, ringde Thomas och han var snabbt på plats igen.

Hade en väldigt bra barnmorska som lyssnade på mig och var där när jag behövde det och lät mig vara när jag behövde det. Kl. 05:40 är Linnea född. 3660 gram och 50 cm lång. Det gick ganska fort ändå vilket var skönt.

Nyfödd

Uppe på BB
En sömnlös natt

På väg hem

Några dagar gammal men redan klädd i rosa och spets 🙂

 

Nu har jag en liten dam som kallar på mig, matdags 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.