Tessans blogg

Semester!!

Godkväll!

Underbart med helg och Thomas har nu gått på semester 🙂 Mysigt att få vara lediga alla tillsammans. Vi grillade lite kött till middag och snart ska vi ta lite alkoholfritt bubbel 😉

På fm idag var jag på en extra koll av bebisen. Tyckte att fosterrörelserna hade blivit mindre än vanligt och jag buffade och buffade på magen och det tog lång tid att få respons. Höll på hela morgonen och fick bara ett svagt buffande tillbaka så jag ringde förlossningen och berättade hur jag kände. Dom ville att jag skulle komma in och göra en CTG – kurva – elektronisk fosterövervakning. Man mäter fostrets puls i relation med livmoderns sammandragningar. Så jag fick ligga med den i ca 30 minuter och allt såg bra ut. Träffade även en förlossningsläkare som tittade på bebisen med ultraljud. Nu vet vi definitivt till 100% att det är en tjej 😉 ingen tvekan på de. Allt såg jättebra ut. Skönt!!

Man blir ju nojig av att det inte känns som det brukar och hellre att man kollar en extra gång än inte. Jag hade ju gått och tänkt på detta hela dagen och kvällen och inte kunnat sova om jag inte hade åkt in.

Önskar er en härlig helg!

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.