Tessans blogg

Bakning och mardrömmar

Hej fina Onsdag!

Ser ut att bli en underbart fin dag idag. Solen strålar men det är ganska kallt ute. Det var bara 3 grader varmt på morgonen när jag åkte till dagis idag.

Idag består dagen av bakning och lite annat såklart 🙂

Började med att göra superenkla och supergoda kladdkakemuffins och nu har jag en bulldeg på jäsning. Funderar även på att göra en banankaka, hade två lite bruna bananer som annars bara kommer kastas om några dagar.

Imorgon fyller jag år så då är det bra att ha lite fika hemma 🙂

Kladdkakemuffins

Man kan ju ha konstiga drömmar när man är gravid, men jag har konstiga drömmar hela tiden så det är inte så stor skillnad. I natt hade jag en fruktansvärd mardröm. Drömde att vi hade fått vår flicka och att vi glömde henne i babyskyddet hemma hos nån och vi var på nån annan plats jag var helt förtvivlad och sa att nu måste vi hämta henne men det tog tid att komma iväg och allt bara gick i slow motion. När vi väl kom fram så hade hon avlidit. Jag vaknade av att jag storgrät. Jag somnade om och drömde om att jag stod och pratade med min granne och berättade att vi hade förlorat vårat barn och började gråta igen. Vaknade igen av att jag snyftade och hade tårar i ögonen. Försökte leta upp på nätet vad det kunde betyda men hittade inget. Vet ni vad det kan betyda??

Det var underbart skönt att vakna och inse att det bara var en dröm och känna att bebisen där inne låg och sparkade och rörde på sig 🙂

Snart dags att ta tag i bulldegen 🙂

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.