Gravid vecka 26 – Teres Andersson
Teres Andersson

Teres Andersson

Gravid vecka 26

Avklarade veckor: Idag går vi in i vecka 26. Veckorna springer förbi och nu börjar bebisen bli starkare och starkare för det märker man när lillen sparkar. Så mysigt! Johannes frågade häromdagen hur det känns, men det är så svårt och förklara? Man måste uppleva det för att förstå hur det känns. Nu är bebisen ca 34 cm lång.

Cravings: Ingen ny uppdatering här för det har inte hänt så mycket på den här fronten, det är fortfarande fanta som gäller.

Sömn: Jag sover fortfarande väldigt bra men jag är SÅ morgontrött. Det är knappt att jag vaknar på morgonen. Det är nästan lite otäckt, hehe.

Mående: Den senaste veckan har jag börjat få ont i revbenen, jag har aldrig varit med om det tidigare när jag väntade tjejerna. Det är lite små jobbigt för jag kan inte stå rakt upp då. Jag tror det är bebisens rumpa som ligger och trycker på? Men efter lite vila så brukar det försvinna. Jag är fortfarande sjukskriven och kommer inte jobba något mer innan lillen anländer. Det känns lite tråkigt då jag hade som mål att försöka jobba så långe jag orkar, men jag är glad att läkarna tar mig och bebis på allvar och inte utsätter oss för något. Jag får se det som såhär, jag får mer tid att boa och ladda upp innan jag blir trebarns mamma. Dessutom får jag mer tid med tjejerna, det uppskattar jag.

Hormoner: Lite mer känslig än vanligt. Jag kan vara glad ena stunden och helt plötsligt känna mig deppig. Johannes har även sett lite härliga gravid hormoner denna vecka, haha.

Dagens fotbollsmage.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Teres Andersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.