Vi håller oss hemma – Teres Andersson
Teres Andersson

Teres Andersson

Vi håller oss hemma

Magsjukan fortsätter på förskolan och säkert runt hela Sverige. Jag håller tjejerna hemma då jag har blivit fortsatt sjukskriven, men mer om det i ett annat inlägg. Jag är typ lika rastlös som barnen just nu. Vädret är också så tråkigt, antingen regnar det eller så blåser det storm. Häromdagen fick vi lite snö, barnen var överlyckliga men den försvann lika fort. Vi blev så besvikna. Jag är bara allmänt depp på vädret och längtar efter våren. Besöka Leos lekland eller busfabriken känns inte optimalt, man blir nog sjuk bara man går in dit och andas luft.

Barnen har varit hemma i snart 1 månads tid. Jag tycker det är mysigt att kunna få denna tid tillsammans med dom, även om man som sagt blir lite rastlös och även dom. Ena stunden leker dom hur bra som helst tillsammans och i andra stunden är det bråk om minsta lilla. Det är väl så syskonkärlek fungerar och speciellt om man har varit med varandra varje dag utan space i 1 månads tid. Jag har frågat om dom tycker det är tråkigt och vara hemma mig, men det tycker dom inte. Tur är väl det! Imorgon ska Saga få följa med mig till barnmorskan och lyssna på bebisens hjärtljud för allra första gången, det ser hon fram emot och även jag. Nicole ska mysa med farmor under tiden..

Livets tjejer!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Teres Andersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.