När man försöker rädda situationen – Teres Andersson
Teres Andersson

Teres Andersson

När man försöker rädda situationen

Tjejerna har varit lediga från förskolan i 3 veckors tid nu. Igår skulle dom äntligen dit och som dom har längtat. MEN jag fick reda samma morgon att det är många som är magsjuka just nu, så dom fick stanna hemma med mig. Eftersom jag fortfarande är sjukskriven så fanns den möjligheten att ha dom hemma. Det kändes som ett självklart val!

Saga var den som blev mest besviken över att inte få gå till förskolan, då hon saknar sina vänner. Jag försökte rädda situationen så gott det gick så igår fick dom följa med mig till jobbet och hälsa på och vi blev bjudna på en mysig frukost. Saga fick i sig 3 (!) frallor trots frukost innan vi åkte. Hon äter som en tonåring just nu, hehe. Men det är vi glada för då hon har varit svår och liten med maten tidigare. En dröm för dom att få gå runt i en barn affär innan öppning. Barnen var mer än nöjda efter den morgonen! 😊

Idag har vi ätit plättar till lunch som jag hade lovat, vi har varit i skogen, fikat, letat efter någon skatt som inte fanns. Lekt med pinnar och letat efter skogsmulle. Det behövs inte mycket för att göra tjejerna nöjda och det älskar jag. Snart kommer pappa i huset hem och då ska han laga italiensk Carbonara till oss. Fredagsmys står på kvällens schema!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Teres Andersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.