Gravid vecka 24 – Teres Andersson
Teres Andersson

Teres Andersson

Gravid vecka 24

Avklarade veckor: Idag går vi in i vecka 24. Jag uppdaterar här varann vecka som ni kanske har märkt. Jag tror det skulle bli alldeles för tjatigt och tråkigt för er och läsa varje gång vi byter graviditetsvecka. Det hinner inte hända så mycket under 7 dagar. Bebisen är nu ca 28-29 cm lång. Häromdagen la Saga sitt huvud på min mage för att lyssna på bebisen, då fick hon en liten spark på örat. Hon blev fnissig och alldeles till sig. Även Nicole har känt en spark med sin hand, även hon blev helt lyrisk. 😊

Cravings: Det har inte hänt så mycket på den här fronten, det är fortfarande fanta som gäller. Verkar som jag har en dryck cravings denna graviditet.

Sömn: Jag har sover faktiskt väldigt bra trots ett eller två toalett besök på nätterna. Dessvärre börjar det bli tyngre och vända på sig, undra hur detta ska sluta med tanke på att det är några veckor kvar. Tillslut får väl Johannes vända på mig 😊

Mående: Jag har börjat få lite små ont i ena sidan av ryggen/benet om jag står upp för länge men annars har inget nytt tillkommit. Sammandragningar och någon blödning då och då fortsätter tyvärr. Jag är inte lika orolig längre när jag får en liten blödning som jag var dom första veckorna jag fick dom. Jag har en förklaring varför det blir så och det känns tryggt. Det känns även tryggt att jag träffar en läkare var tredje vecka som håller koll på mig och bebis.

Hormoner: Tyvärr inget nytt och spännande på denna punkt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Teres Andersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.