Tandlakarvillan

NYA VÄXTER OCH UTEKRUKOR

Hello torsdag!

Jag har haft en sån fin dag idag. Började tidigt med en powerwalk innan jag trampade igång morgonen med barnen, hade möte i stan och åt lunch med vän. Innan hemfärd svängde jag förbi Plantagen Bäckby och kollade på nya uteväxter till entrén. Jag hade inte alls tänkt på nya krukor förrän jag ramlade över dessa nyheter – så fina och vårfräscha, eller hur?

En dvärgsyren (tror den kallades så) på stam, en stor byxbom och vita penséer fick det bli! Jag gillar mycket grönt och vitt (så det passar till vårt gula hus) och blandningen mellan högt och lågt, bolligt och spretigt! Jag hade mina allra bästa hjälpredor med mig, Sally och Smilla. Vankas det jord då är Smilla inte den som bangar ur!

Säger som Pernilla (Wahlgren för er som kollar på det) jag är nöjd, nöjd, nöjd. Fotade med mobilen så ni skulle få en snabb uppdatering – ska ta lite mer min stora kamera men imorgon ska jag till Stockholm igen!

Det åkte med lite nytt till köket också, jag är ÖVERLYCKLIG! Känner mig helt svältfödd på fräschör här hemma så nu ska här piffas.

Sov gott när det är dags!

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.