Tandlakarvillan

MAKE UP TIPS

 

I annonssamarbete med Hickap

 

 

 

Ett av mina bästa knep när det kommer till make up är bra sminkborstar, det är i princip A och O för att lägga en bra bas. Och så krävs det bra ”bas” produkter också för den delen (men det tar vi i ett annat inlägg)

Varje borste har sin funktion, så man kan verkligen aldrig ha för många. För att mina penslar ska hålla länge tvättar jag dessa borstar med tvål och vatten, med själva penseln nedåt, sen får dem ligga och torka på en handduk,.

 

Vad har jag för borstar och vad använder jag dem till, kanske ni undrar?

Jag använder nr 203 (klick) för att applicera rouge eller highlighter, jag har två stycken likadana. Med highlighter låter jag penseln svepa lätt över kindbenens högsta punkt, ögonlocken, näsbenet och precis ovanför överläppen.

Rouge lägger jag på ”äppelkinderna”, nedanför kindbenet men i cirkelrörelse så att jag inte drar ut det för mycket ner mot kinden/munnen.

 

 

 

Ett nytt rouge jag använder heter Caramel (klick) och är härligt persikofärgat. Om jag använder rouge, är det i en lite gulare ton för att matcha min hudton som är mer gul än rosa Om du känner dig osäker så ta hjälp av någon på en sminkbutik, eller fundera på vilken färg du får när du är i solen. Blir du gulbrun eller röd?. Blir du röd har du med största sannolikhet en rosa hudton.

 

 

 

 

Till contouring eller en mörkare highlighter, använder jag en flatbrush, nr 201 (klick)

Mycket enklare att skapa bra skuggor, och komma åt precis under kindbenet och skugga in den ljusare highlightern, älskar den här, så skarp och bra! Läger lite på sidan av näsbenet också, för att smalna av näsbenet.

 

 

 

 

En större puderborste använder jag till mitt foundationpuder från Id Minerals, bland annat, cirkelrörelser över T-zonen (panna, näsa, haka) använder det före jag tar highlighter, men kan även avsluta med ett extra varv om det behövs. Jag använder borste nr 202 (klick).

 

 

 

Ögonskugga / Rouge / Ögonskuggsborste / Highlighterborste / Puderborste / Flatbrush

 

Hickap är ett helt nytt märke för mig, men jag är så nöjd, verkligen bra pris på dessa produkter. Basen i min make up är det jag lägger pengar på, grunden är allt för att sminket ska sitta, och för att du ska få den look du vill ha i ansiktet. Själv föredrar jag glow framför matt, och jag vill att min hud ska se frisk och fräsch ut.

 

Är ni nyfikna på mina highlighters? De är helt nya och ger ett heeeelt magiskt glow som ni ser. Kika in imorgon så ska jag tipsa er om de bästa produkter jag någonsin provat.

 

Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.