Tandlakarvillan

ÄNTLIGEN HÄR

 

Inlägget innehåller en reklamlänk för Designonline

 

Nya lampan hittar ni HÄR hos Rum 21.

 

 

Hej godingar,

 

Äntligen HÄR, både lampan som kommit upp i vardagsrummet, och jag, som inte uppdaterat på flera dagar, jag känner att energin liksom rinner ur mig tidigt på kvällarna nu, det är alltid samma visa den här årstiden. Lite vårdepp, innan vårpepp. Jag har klickat hem härliga vitaminer, och idag köpte jag kanske det bästa GLOWET för ansiktet jag någonsin testat, det kan ju verkligen lyfta en trött vårfeja, eller hur!

 

Jag avslutar vårskyltningen denna vecka, så jag är lite mer frånvarande än vanligt, men jag ska försöka ta ikapp det nästa vecka igen, ibland får man prioritera, och välja bort lite, jag är extremt dålig på det, ikväll valde jag bort min bästis, och då skaver samvetet enormt. J ser direkt att min ork tryter, och bara ”men herregud, tillåt dig att känna såhär nu, att inte vara på topp”. Ja, just det ja, det kanske får vara okej ibland att känna så, man får påminna sig om det.

 

Nu blir det Rebecka Martinsson och en skål vindruvor,

Sov sött när det är dags,

Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.