Tandlakarvillan

MIDDAG PÅ HOTELLET

Inlägget innehåller en reklamlänk

 

 

(haha, denna unge alltså!)

 

Mysig middag med mina älsklingar på restaurangen på hotellet, en lite trött och mosig mamma efter spa, vi åt trerätters men kidsen avböjde förrätt och valde hamburgare och pommes, medan vi tog varsin råbiff till förrätt – mums!

 

 

 

 

Lamm till förrätt, hade varit så gott med ett glas rödpang till men tyvärr klarar inte min mage av det längre, buhuuu, var en rödvinsdrickare av RANG tidigare men nu går det verkligen inte längre. Maten var iallafall supergod, avslutade med varsin efterrätt, jordgubbspanacotta – alla på restaurangen var supergulliga, och något charmade av vår översociala, spralliga tös, så Smilla blev serverad två efterrätter – en skål med vaniljglass som hon blev överlycklig av!

 

I mellanakten fick vi ta en tur i restaurangen då hon hade minst sagt myror i rumpan, mitt i matsalen hittar man ett vackert växthus med massa olika kryddväxter i, så fint.

 

 

 

 

Smillas klänning är från How to kiss a frog, och glitterboots från Babyshop, vi har matchande pärlspänne från Glitter.

 

 

 

 

Efter middagen letade sig mannen till spelrummen med barnen, inte helt otippat om man bekantat sig med denna dåliga förlorare, ha ha! Själv är jag ganska ointresserad, men glänser gärna i något kortspel, och retar gärna gallfeber på honom, genom att klå honom i ett simpelt barnspel.

 

 

 

 

Kvällens outfit för den som undrar – byxa från Samsoe Samsoe (Nancy & Samuelson) ny top från HM ni hittar den HÄR (vill verkligen tipsa om att välja en större strl, min krympte väldigt mycket i tvätten mellan bysten och i ärmarna) väska från Marlene Birger – använder den alltid till kameran, pumps från Rockport.

 

Här är foajén och den är så himla mysig, hade kunnat sitta härinne läääänge med en kaffe i handen och tittat på folk.

 

 

 

 

En trött snäcka som svept in sig i morgonrock XXXL och gigantiska hotelltofflor.

 

Godnatt världen – vi ses imorgon.

/M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.