Tandlakarvillan

FREDAG OCH JOTEXRABATT

Inlägget innehåller reklam och reklamlänk för Jotex

Hej mina raringar,

Fredag TJOHO! Hela familjen är lediga, påväg mot hemlig destination, självklart får ni veta sen, det är mest hemligt för barnen, det spekuleras högt i bilen i detta nu. Regnet öser idag, men hellre det än blötsnö, eller hur?

Jag har inte visat vårt nya soffbord i vardagsrummet på bloggen än (eller har jag det?) så glad för det, det blev verkligen sådär luftigt som jag hade hoppats. Nu har jag klickat hem en lampa jag velat ha så många år men aldrig köpt, ibland tänker jag ”åh men gud så tråkig jag är, den här har ALLA”, men om man verkligen älskar något så just give in, eller hur! Och ja, alla har verkligen inte den, även om den är ganska exponerad.

Den kommer iallafall bli pangsnygg med bordet, kan inte vänta på att den ska komma hem – vill ha NU!

Om ni följer mig på Instagram kanske ni vet att jag har ett pågående samarbete med Jotex? Idag är nämligen sista dagen med 20% rabatt på ett helt köp (gäller även möbler och mattor) använd koden VILLAN20 i kassan.

Är du sugen på samma bord som mig? HÄR hittar du det.

Ha en ljuvlig helg!

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.