Tandlakarvillan

MINI AND ME

 

Inlägget innehåller en reklamlänk

 

 

Ni hittar Gina Tricots minikollektion HÄR

 

Fy, så jag älskar dig min lilla toka. Ditt skratt, dina miner, dina tankar, ditt pladder, ditt sätt att älska mig så gränslöst. Känner ständigt dåligt samvete för att inte räcka till, att inte ge tillräckligt. Är jag den enda som lider av det, den här känslan av otillräcklighet, som aldrig går över?

 

 

Idag kom jag hem med matchande tee’s från Gina Tricot’s mamma/barnkollektion, väldigt fin kollektion tyckte jag, men fastnade lite extra för tshirtarna, Smilla tyckte vi skulle sätta på oss dem direkt och fota, hon vill gärna ha med en rad bilder på instagram (ha ha, på allvar! Hon är väldigt fascinerad av det och vill gärna ha en youtube-kanal med mig) jag försökte verkligen få till en lite mer ”normal” bild men det var komplett omöjligt med den här teaterapan.

 

Hittade ni något från kollektionen? Den släpptes ju i ”min” galleria, supersmidigt!

 

 

 

 

Vi är ju ganska lika, det får man ju ändå säga 😉

 

 

 

 

Smilla är spänd inför vår tripp imorgon – pirrrrrr.

Ha en fin kväll,

Kram M

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.