Tandlakarvillan

SEMMELDAGEN OCH ÅNGEST

 

 

Hej härliga läsare,

 

Har ni firat dagen med en semla? Eller kanske har ni redan tjuvstartat? Jag har faktiskt ätit några stycken i år, idag blev det en vaniljsemla, mums.

 

Jag har jobbat hemma idag, städade undan skyltningen under hela gårdagen och hade en del todo’s idag, när jag insåg att mannen åkt till jobbet med min bilnyckel, morrrrr. Svägerskan fick komma till undsättning så vi iallafall kom iväg till dagis imorse men resterande planer gick ju i stöpet, och mitt humör med det (ha ha)

 

Jag har inte varit så aktiv varken på bloggen eller på instagram de senaste dagarna, och jag vill såklart vara ärlig med er som är inne och läser och följer. Det är så mycket tankar som far i mitt huvud just nu, och jag känner mig enormt splittrad över just det här som ger mycket prestationsångest just nu. Det har gått från något lustfyllt till något som bara ska leverera nytt och spännande material hela tiden, jag tror att ganska många bloggare, och instagrammare känner igen sig väl i detta fenomen, att ha lite blogg-torka eller när inspirationsbanken känns uttömd, lite där är jag nu. Jag har nog helt orimliga krav på mig själv som människa, det jobbar jag mycket med hela tiden, det är inte normalt för någon att leverera varje dag, året om, jag försöker intala mig det, men det är svårt. Svårt att inte vara på topp och acceptera ett par dåliga dagar.

Vad är era bästa tips på att vända den känslan, när ni är under isen?

 

Kram M

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.