BAMSEBIO – Tandlakarvillan

Tandlakarvillan

BAMSEBIO

Hello mina vänner,

Solen skiner och jag är påväg till Stockholm. Kände igår att jag verkligen behöver ett litet vardagsbreak nu och få tänka lite egna tankar, känner ni igen det, ni som har barn hemma?

Igår tog jag och Smilla Sportlov, dvs långhelg åtminstone, jag bokade in bio, hon har velat gått så länge nu och valde nya filmen med Bamse, inte så ofta man kollar på Bio mitt på dagen, men det var mysigt. Hon hade klätt sig själv, och Milla (dockan) skulle absolut med, jag känner att jag ger upp det där med outfits mer och mer, he he. Man förstår ju själv hur tråkigt det skulle vara om någon annan ska bestämma hela tiden – dock försöker jag se till att hon matchar litegrann ändå, men hon är duktig! Min mamma lät mig experimentera rätt duktigt under min uppväxt, och jag har verkligen sett ut hur som helst, men jag känner ändå tacksamhet för det idag, att hon lät mig upptäcka mig själv och min egen stil, så länge man är hel och ren så, vad gör det om 100 år 😉

Liten trött snäcka påväg hem. Killarna var på hockey hela kvällen så vi kollade på Talang (Heja SAGA!) och myste en våning upp. Idag ska hon bada med mormor och kusinerna, det blir nog en superrolig helg för henne, hon är en riktig mammagris men det blir nog bra att vara ifrån litegrann också.

Jag ska försöka uppdatera er under helgen, jag kör lite blandat med mobilen också så det blir lite mer spontant – vad tycker ni om det? Är det blandningen som är bäst, föredrar ni mer vardagsinlägg? Tryck på HJÄRTAT isåfall!

Ha en fin helg,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.