Tandlakarvillan

HELGPLANER

Ny placering för vårt skåp – vad tycker ni?

Godmorgon mina vänner,

En ledig fredag väntar mig och Smilla, jag ställde klockan och tog min morgonpromenad när solen kämpade sig fram. Det är en speciell känsla att vara ute medan allting vaknar till liv, jag älskar det. Speciellt på sommaren, när det är lite fuktigt och varmt redan tidigt, att komma hem till en sovande familj full med energi och ha hela dagen framför sig.

(Jag sätter alltid på kaffe innan jag går så man är all set direkt man kliver innanför dörren)

Vad händer idag då? Vi inväntar en leverans här på förmiddagen, så det blir att hänga lite hemma, jag ska sälja av massor med barnkläder på bloppisen – åh jag är en sån horder, herregud. Jag har sparat allt från Smilla, alltså ALLT. Efter förra rundan på bloppisen har jag lärt mig att skicka – så nu ska jag verkligen skärpa mig och ta tag i det! Och så ska jag sälja lite mer posters, det har gått åt en hel del när jag jobbat med homestyling och nya som bara står i rullar.

Efter lunch har jag bokat bio till oss, Smilla ville se Bamse så jag överraskade henne med en liten egen mysig eftermiddag, hon längtar sååå mycket nu, och det är kul att få lite egen tid nu, när jag åker till Stockholm imorgon och träffar instagramvänner, äntligen! Ska bli SÅ mysigt ?

Hoppas ni får en fin fredag,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.