Tandlakarvillan

ÅRETS DRÖMKÖP

Inlägget innehåller reklamlänkar

 

 

 

 

Klänning HÄR

 

Har någon modeintresserad missat att Stylein tagit över alla kändisar, och inte minst kändisstylisternas garderober? Tror inte det. Det ena klassiska, perfekt snittade plagget efter det andra, syns både i instagramflöden, blogginlägg och på modeveckorna, bla Isabella Löwengrip är en flitig bärare av märket. Jag som alltid varit intresserad av svenska designers har haft hyfsad koll på Stylein, eller Elin som hon egentligen heter, under hennes modekarriär. Jag tycker att hon lyckas otroligt bra med sina kollektioner, och känns SÅ rätt i tiden, on point, hela tiden, men särskilt de senaste säsongerna. Vårens kollektion gör åtminstone inte mig besviken, med hennes härliga silhuetter, nedtonade färgskala och linnetyget som fortfarande trendar.

Mitt drömköp denna vår, är alltså signerad Stylein, och är klänningen ovan i vitt, perfekt längd och supersnygga, puffiga ärmar. Tänk beige pumps och bruna ben till den här outfiten i sommar, ruffsigt sommarblekt hår och fräknar på näsan. Ja tack!

Förra året unnade jag mig en härlig klänning från Ganni till min födelsedag – minns ni den? (Spana in inlägget här längtar galet mycket tills jag kan använda den igen till sommaren) och tänker att jag inte kan vara sämre i år, vore inte den här heeeelt perfekt? Kanske borde jag flirta lite med mannen – så kanske det kan bli en tidig födelsedagspresent 😉

 

Jag har kollat igenom nyheter från kollektionen och gah, det finns så mycket fint – kolla in nedan.

 

 

 

 

Kavaj HÄR / Byxa HÄR

 

 

 

 

Topp HÄR

 

 

 

Kavaj HÄR

 

 

Top HÄR

 

 

Jag skulle på riktigt kunna bygga en garderob till mig, enbart med Styleins plagg, och lite från Ganni. Dröm!

Har ni något måste-köp det här året, eller våren? Berätta gärna!

 

Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.