Tandlakarvillan

TJEJKVÄLL

Hej bloggen,

Jag tog en välbehövlig paus i helgen – var på tjejfest i fredags som ni vet, och såg ut såhär, filmade min outfit i stories så ni som inte redan följer mig på Instagram in och gör det (@tandlakarvillan)

Jag var bjuden till min bästis som bor bredvid på middag, med tre till vänner, svägerskan blev tyvärr hemma då killarna var lite dåliga.

Nattis hade gjort SÅ fint som vanligt, förberett drinkar, supergod mat och efterrätt och så var det bubbel och babbel resten av kvällen.

Smygfotograferade lite åt er, men jag fotar vanligtvis inte hemma hos någon annan. Måste iallafall visa den fina tavlan hon målat själv, älskar hennes hem det är så otroligt fint och harmoniskt kombinerat. En air av klass och avslappnad elegans, yes exakt så skulle jag nog beskriva både henne och hennes hem. Sen att hon är en pratglad virrhöna med finska gener och ett skratt som hörs till Kina, ja det är en helt annan historia. Älskar iallafall ihjäl den här människan.

Och det här var då Current mood på lördagen – fy faen vad trött jag var. Smilla vaknade två gånger på natten, Sally var uppe o spydde några vändor och mannen sov som en klubbad säl bredvid lyckligt ovetandes om det smärre kaoset, han hastade iväg mot jobb på morgonen, Smilla vaknade vid 7 (oh come on….) så jag var då ALLT annat än pigg. Vi hade lovat mamma och pappa att kika förbi vid lunch, som tur var kunde jag slumra lite ändå så jag hann återkomma lite sånär till livet. Väl hemma igen på kvällen däckade jag i sängen vid 17, ha ha! Such a partygirl nowadays alltså.

Ni då, har ni haft en fin helg?

Nu ska jag ta en dusch och kolla på Dirty John, sov sött fina.

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.