Tandlakarvillan

ALL THOSE PEARLS – NY OUTFIT

Inlägget innehåller reklamlänkar för Gina Tricot & Glitter

 

 

Jacka HÄR / Byxa HÄR / Top HÄR / Hårspänne HÄR

Jag bara ÄLSKAR beige toner den här våren tillsammans med PÄRLOR som ni vet, vitt i alla nyanser! Tyvärr var det en annan typ av vit nyans som visade sig utanför fönstret den här morgonen, marken är täckt av snö igen och jag var inte alls förberedd efter senaste veckans plusgrader och SOL.

 

Men som man säger, this too shall pass – so lets hope! Har våren väl kommit lär väl det här blåsa över ganska snart.

 

Igår hade jag möte med Erikslund så idag ska jag planera skyltning då invigde jag min nya outfit, käkade lunch med Tess med solen i ögonen, vi gjorde ett försök att fota min outfit men det blåste som sjutton och med sol i ögonen blev väl resultatet sådär (ha ha)

 

 

 

Imorgon är det fredag igen, veckan har gått i rasande fart igen. Jag ser så mycket framemot städning imorgon, vi har ju tagit hjälp med hemstädning nu och det är verkligen svårt att låta bli att städa innan dem kommer, måste försöka släppa, så nu längtar jag istället, och det är riktigt skönt att bli av med det, vi har ett stort hus och det tar TID att göra det själv, vilket jag nästan alltid har gjort.

 

Imorgon kväll är det även dags för tjejmiddag hos bästa grannen – ska bli så kul och mysigt, det blir drinkar och klackarna på, ska planera outfit idag!

 

 

Ha en superfin dag,

Kram M

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.