Tandlakarvillan

POWERWOMAN

 

Innehåller reklam och reklamlänkar för Powerwoman och Stronger

 

 

 

 

NYTT IN: Träningslinne från Powerwoman HÄR

 

Dagens träningspass coming up – och det ska utföras i mitt nya snygga träningslinne från Powerwoman, ja det är ingen nyhet att jag gillar snygga träningskläder – vem gör inte det? Powerwoman är för mig ett helt nytt märke med massa snyggt! Det här linnet i leo föll mig i smaken!

 

 

 

Träningstightsen är från Stronger, finns HÄR.

 

 

Hej mina vänner!

Dagen har gått i ett här – jag har avverkat en todo-lista, imorgon börjar planeringen för en ny skyltning på Erikslund så det är bara vässa geniknölarna och plocka in vår och sommartrender nu från hjärnkontoret. Men innan dess är det dagishämtning, och planera kvällens middag (hrrrmmm alltid lika svårt när man inte har en färdig plan)

 

Hoppas ni haft en fin dag – trots regnet, burrr… nu har man ju blivit bortskämd med sol, eller hur!

 

Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.