Tandlakarvillan

VÅRNYTT I GARDEROBEN

 

Innehåller reklamlänkar för Gina Tricot

 

 

Jacka HÄR / Byxa HÄR

 

Oh happy day!

Finns det något härligare än just vårmode och vårkänslor? Tror inte det. Jag har laddat med kaffe, smoothie och massa inspiration, avslutat ett mysigt, pladdrigt samtal med min bästis och känner mig superladdad inför allt det här året. Jag tycker att modet och interiören känns så fräsch i år, och vill verkligen sätta tänderna i garderoben och hemmet N U! Så trött på vinterjacka och praktiska kläder.

Det här snygga setet har jag klickat hem, jag använde även en del av det i min skyltning fast i rosa om ni minns? Finns HÄR och HÄR. Jag är ett stort fan av just set, tycker det är så bra vardagsoutfit. Mitt val föll på det ljusbeige för att det är enklare att matcha med färger jag redan har, annars är det rosa verkligen en perfekt nyans till våren.

 

Medan det fortfarande är kyligt använder jag gärna en stickat tröja till – någon av dessa praliner i färg!

 

 

Stickad tröja HÄR

 

Stickad tröja HÄR

 

Ett par chunky sneakers till det här så är vardagen räddad! Till våren ser jag mig med en tshirt under och en mockasko i härlig färg till – den HÄR (adlink) från Flattered t ex, hur snygg?

 

Ha en fin dag nu, barnen har precis kommit hem, ikväll blir det träning för min del, så skönt att komma igång lite tidigare i år, nu var jag igång i slutet av januari, förra året blev det i mars, det tar sig ändå. Nu när det varit så fint väder och isen smält lite, har jag kunnat ta mig ut på mina promenader igen – vilken frihetskänsla! Jag älskar att gå, det är min tid att fylla på energi och inspiration, en timmes reload för min hjärna, en timme helt utan prestation eller ångest, bara jag och en podd i hörlurarna.

 

Kram M

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.