Tandlakarvillan

VÅRKÄNSLOR I STADEN

 

Inlägget innehåller reklamlänkar

 

 

 

Hårspänne / Hårspänne / Sweatshirt / Jeans Levis  / Sneakers K Cobler / Jacka / Solglasögon Chimi Eyewear / Skärp Gucci

 

 

 

Hellooo mina vänner,

 

Vilken pangdag! 7 grader och strålande sol, grusade gator och isen smälter bort. Vårpirret i magen spritter i kroppen alltså, älskar! Hoppas, hoppas det håller några dagar till som utlovat, det var VARMT att gå runt med jackan, då är det härligt! Jag tog med min svägerska ner på stan, för en gångs skull tänkte jag ni skulle få hänga med mig, jag är så dålig på att fota under dagarna, lite spontant sådär – här är då dagens mobilbilder. Kan ni gissa vad vi gjorde?

 

 

 

Tant var och kollade synen – som jag trodde behöver jag glasögon, så jag passar in i familjen, ha ha. Både mamma, pappa och brorsan har ju redan, men jag kisar duktigt tycker jag, det tyckte inte optikern som sa att det där skulle jag sluta med ögonaböj! Nu blir det glasögonjakt! Jag vill ha samma form som ovan, fast med samma färg på själva skaften (vad heter det??!)

Anna skulle också ha nya brillor, och så hade vi med oss Bästis-Tess för hon är det bästa smakrådet, hård men rättvis  😉

 

 

 

 

Äter man lunch, då gör man det ju gärna på Madame Josephine, dra mig baklänges så trevligt det är! Tror jag snart tagit mig igenom hela menyn – idag blev det en Ceasar, den var GRYM.

 

 

 

 

 

Dags att åka mot dagis och hämta våra små, säger till Anna att jag bara ska in och hämta ut ett litet paket, baxar ut en kartong som mycket väl skulle kunna rymma hennes tvilling, ha ha ha, den synen alltså.

 

 

 

 

 

Eftermiddagsfika hos Anna, med lilla gänget. Bröderna bus var redan mitt i leken, eller rättare sagt, storebrorsan hade klättrat högst upp och satt sig i en garderob.. Inga konstigheter.

 

 

 

 

Hem och vänder, för att åka på Smillis gympalektion. Fröken i leopardtights! Vi hade tur att få maten serverad av pappan när vi kom hem.

 

Det var den här dagen det – Smilla sover, Sally hänger vid min nacke och vi kikar på Renes brygga, imorgon är det alla hjärtans dag – firar ni? Jag ger barnen något bara, inga större utsvävningar direkt.

Hoppas ni tyckte det var kul att hänga med en dag hos mig,

Tryck gärna på hjärtat!

Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.