Tandlakarvillan

SUNDAYS LIKE THIS

 

 

Godmorgon vänner,

Måndag förmiddag – jag har lämnat Smillis på dagis, hon är frisk nu, så skönt för henne att slippa förra veckans feber, även om det var lite motigt för henne att åka iväg så skuttade hon in väl på plats.

 

Igår tog vi det lugnt hemma, hon hade en kompis över under eftermiddagen och jag var rätt trött efter Sthlm furniture fair, dagen innan. Det måste vara för att det är så mycket intryck på en och samma gång (haha)

I lördags var jag alltså på möbelmässan, Mirelle hade ett event med företaget Rowico, i deras monter, där vi var ett gäng inbjudna för att mingla och spana in nyheter – vi käkade snittar och drack bubbel, en väldigt mysig eftermiddag med andra ord, ni ska få ett helt inlägg från möbelmässan och vilka nyheter jag spanade in.

 

 

 

 

Jag hade sån tur att jag fick skjuts både dit, och hem – skönt att slippa åka kommunalt i slasket så långt. Jag fick även hem en fin bukett som Mirre använt i sin dukning – SÅ MAGISK. Hur fin blev den i min nya vas? Äntligen någonting med liv i härinne, har liiiite brist på växter för tillfället. Någon som känner igen sig? 😉

 

Och lite annat smått & gott följde med hem. Tack Rowico för ett roligt event – och alla instagramtjejer som var där, så kul att träffas!

 

 

 

 

En lugn söndag med mina töser blev det – avslutades med en promenad med en bästis i lurarna. Idag skiner solen igen – så härligt ljus! Jag ska bege mig in till city om en stund för lite ärenden,

 

Ha en superfin dag!

Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.