Tandlakarvillan

FREDAGSLUNKEN

Godmorgon,

Hur mår ni idag? Smilla är fortfarande sjuk, så vi är hemma idag. En ganska lugn och mysig morgon framför nyhetsmorgon för mamma, och hon har i vanlig ordning bäddad ner sig bland plädar, och kuddar.

Imorgon hade jag ju tänkt åka till Stockholm, jag har fortfarande inte bestämt mig. Nu känner jag mig mest trött och sliten, har långt ifrån någon outfit i åtanke, fixat hår eller ens mer än fem fransar på vardera öga, långt ifrån så fräsch man vill känna sig när man ska iväg någonstans – vabbvecka är som känt inte den bästa uppladdningen, jag ska nog ta tag en dusch och se över garderoben så får vi se hur det blir. Idag ska jag planera ett barnrum åt ett par kunder, ibland tar jag åt mig inredningsuppdrag när tiden finns, jag får ganska mycket förfrågningar så jag ska försöka planera bättre så jag kan ta in fler.

Här hemma har vi tömt matrummet helt på möbler och funderar på vad vi nu ska göra härinne – ett helt rum, mellan kök och vardagsrum som vi inte har användning för. Dröm! Matplatsen har flyttat in i vardagsrummet så hela ytan kan vi göra egentligen vadsom av.

Jag har iallafall tänkt stuckaturlister i taket, takrosett och någon typ av panel på väggarna. Har ni förslag? Kommentera gärna.

Ha en fin fredag,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.