Tandlakarvillan

ÖVERLEVDE VI JANUARI?

Inlägget innehåller reklamlänkar för Lindex & Vero Moda

 

 

 

Godmorgon mina fina,

Jag startar dagen med en kaffe i köket innan jobbet drar igång, idag jobbar jag hemifrån tack och lov, minus 12 grader och snökaos mestadels överallt.

Januari är äntligen över, det här måste ju på riktigt ha varit årets läääängsta månad. Jag menar, det har hänt så mycket och samtidigt ingenting, men det tog fan ALDRIG slut.

Jag hann vara lite ledig med barnen i början av året, ta undan all julskyltning, planera och genomföra en vårskyltning, göra flera samarbeten, åka på festligt event, Smilla blev 6 år, inskaffa mig en ny mobil som visade sig vara dålig så nu är jag utan igen, och flertalet misslyckade försök till träning.

Så, här är vi nu – i vad som känns som ett halvår, men ändock bara två månader in på året, nåväl..

.

 

Hårspännet hittar du här.

Jag hade den här klänningen på mig på stories häromveckan och fick massa frågor om den – ni hittar den HÄR. Ni kanske känner igen klänningen från skyltningen – den finns även i grönt som jag använde då, och ni hittar den HÄR.

 

Den är verkligen Ganni-inspirerad som många anda plagg som finns ute just nu, tänker att den blir väldigt snygg i vår till sneakers och skinnjacka (eller jeansjacka) men nu får den liva upp en kritvit vinterdag – och fotoljuset blir verkligen därefter. Åh, så man längtar nu, tills asfaltsgrusiga gator, fågelkvitter och värme på en lätt fräknig nästipp. Två månader kvar ungefär, tills man får känna vårvinden blåsa igenom håret.

 

Ha en fin dag nu,

Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.