Tandlakarvillan

SPEGELKUB OCH BARNUPPFOSTRAN

Innehåller reklamlänk för Ellos & Bemz

 

 

 

Hej godingar,

Hoppas ni mår fint! Ni är så söta med kommentar på vårt vardagsrum, vad roligt att ni gillar det! Kom ihåg att ni kan använda koden ”Tandlakarvillan20” och få 20% på allt hos Bemz (Januari ut) – våra sofföverdrag och fåtöljöverdrag är därifrån, får massor av frågor om fåtöljen och det är då Söderhamn från Ikea, den med. Visst ser den himla LYXIG ut!

 

Ni hittar den HÄR/ Sofföverdraget HÄR

 

 

Jag får ofta frågor om min fina spegelkub, den är flera år gammal nu från Zara, men jag så att Ellos tagit in en budgetvariant också, ni hittar den HÄR.,Det är 25% på hela hemsortimetet med massor av fina fynd – ni kommer till hemsidan HÄR.

Jag köpte vår kub för samma pris ungefär, ville inte betala för mycket ifall någon av barnen skulle smasha den, man vet ju aldrig 😉 Känns som jag alltid är förberedd på det värsta härhemma, men jag ger aldrig upp hoppet om ett fint hem med viss anpassning från fotbollar, gympapass, klättrande kids och klösande katt. Ger – aldrig – upp! Hade önskat att jag kunnat ha min lightbox på golvet tex, men jag vågar inte ifall kusinerna leker kurragömma eller ska bygga koja, skulle gråta BLOD om dem använda den som vägg eller tak i ett kojbygge.

 

Hur är ni hemma, anpassar ni hemmet efter barn, eller är det ”aja baja”-hela tiden? Ni kanske inte ens försöker eller redan har gett upp och tänker att ni byter allting när dem flyttar hemifrån? Jag har hört det SÅ många gånger, särskilt när jag jobbat med homestyling och privata hem. ”Vi köper nytt köksbord när dem flyttar, nu använder vi det här i furu sålänge”, och sen ser det ut som någon tagit ut livets vrede med knivar över bordet, jag funkar inte alls så – tycker ju att 20 år av livet är en ganska låååång tid. Tänk om jag inte ens lever då? Är nog lite mer ”här och nu”, och får ta att det går sönder saker, men mina barn får lära sig vad som är okej, och inte, och det är ingenting dem lider av, jag vågar nog säga att de båda tycker om ett fint och ompysslat hem i ständig förvandling. De leker, stojar och bygger koja i vilket fall – men fotbollar får stanna utomhus!

 

Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.