Tandlakarvillan

EMPIRE

Landat hemma efter en förmiddag på shoppingcentret, allt gick inte riktigt som planerat så det sista podiet tar jag imorgon! Men nu kan ni åtminstone kolla vårens nyheter för inredning & textil, hurra! Jag har satsat på minimalistiskt och nedtonat, med ljust trä och ljusa färger med svart som detaljfärg, keramik och känslan av handgjort fortsätter vara i fokus, och nu kommer de slöjdade detaljerna (böjträ eller vad vi ska kalla det? Koll ena boxen och ljuslyktorna på hyllan)

Här är en del av podiet, och i entresnurrorna möts ni av en liten ”utställning” med vårtrender från utvalda butiker.

Var även förbi Tele 2 butiken eftersom mitt batteri på nya mobilen är KATASTROF dåligt! Laddade mobilen i 3 1/2 timme igår innan den var fulladdad. Det är verkligen inte den söta, unga tele2 killens fel, men när han la fram en gammal IPhone 5 och sa ”ja det blir 2 veckors väntetid med lånetelefon och du behöver nollställa din på nytt” då kunde jag hålla mig för skratt, det kändes som att marken rämnade under mig. När jag äntligen fört över allting och kommit iordning, med en 5 dagar gammal mobil, så ska jag hasta över det i en gammal och sen göra om allt om två veckor. Jag som ska jobba, på event, behöver fota, blogga alltså, det blev kortslutning i hjärnan. Och då HOPPAS att det är fel på batteriet så dem inte knusslar så står jag där med en kass mobil för 12 lax helt i onödan! Nej då jävlar alltså.. då blir jag tokig på riktigt.

Håll tummarna för att jag överlever nu, och alla mina bilder också för den delen.

Får verkligen ångest redan nu, fy för teknik.

Hoppas ni har en fin dag iallafall!

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.