Tandlakarvillan

ELLE-GALAN

Emma Unckel & Frida Fahrman

 

 

För någon vecka sen gick Elle-galan av stapeln som vi ju har koll på vid det här laget, och jag tänkte lite i efterhand (för det kom lite annat emellan) visa vilka jag tyckte hade de outfits som var mest on point. Jag älskar att kolla outfits från tillställningar, gör ni också det?

Är det GALA tycker jag definitivt att man ska gå aaaaall in på alla fronter, jag menar hur mycket glamour har vi här i Svedala i kallaste Januari egentligen, inte mycket. Den himmelsblå klänningen är verkligen fin i färgen, men jag måste säga att jag älskar Fridas hollywood-glam i looken, helheten är verkligen SUPER.

 

 

Petra Tungården & Joanna Fingal

 

Älskar de beige tonerna, väldigt matchat och fint tillsammans. Petra hade sin bröllopsklänningen, snacka om fullträff när det är gala, blev helt hänförd av den när jag såg bilderna från deras drömmiga bröllop, sen gillade jag verkligen den transparenta delen på Joannas överdel, supersnyggt!

 

 

 

 

Isabella Löwengrip – smashing! Hennes stylist är enormt duktig och har verkligen ett helhetsgrepp kring Isabelles stil numer, väldigt kvinnligt och sofistikerat. Här gjorde de en liten rolig PR-kupp, då klänningen är ett samarbete mellan henne, Stylein och Ellos, klänningen lanseras i September. Smart tänkt! (Skon hörrni, i den färgen, dör!)

 

 

 

Jessica Almenäs / Mira Fröling / Sara Biderman

 

 

Mikael Bindefelt / Carolina Gynning – hur magisk klänning?

 

Ida och Elin Lanto

 

Valerie Aflalo i klänning från sitt eget märke Valerie

 

 

Felica Jankell – en av mina favoritlooks for sure.

 

 

Fares Fares med Clara Hallencreutz

 

 

Kenza

 

 

Annie Lööv med Elin Gustavsson – så snygg färg på båda två!

 

 

Hedda Stiernstedt, galans coolaste klädsel ändå.

 

 

Och galans snyggaste par.. Micke Persbrant och Sanna Lundell.

 

Har ni några favoritoutfits? Vad tyckte ni om alla outfits? HÄR hittar ni dem.

Kram M

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.