Tandlakarvillan

PLANER FÖR VARDAGSRUMMET

Innehåller reklamlänk för Ellos

 

 

Godkväll mina vänner,

 

Ny härlig vas från Sleepo – gör sig så fint tillsammans med mina bruna glasvaser från HM Home.

Visst ser det lite tomt ut härinne? Jag vet. Det är ena sidan av vardagsrummet, och jag har inte handlat färdigt möbler hit, inte heller satt upp gardinskenorna efter renoveringen, det återstår en heeeel del, men jag har en ganska bra känsla för vad jag vill ha!

 

Något som varit min tanke härinne, är att satsa på jordtoner som jag tycker så mycket om, jag älskar brända toner och mässing, har ju alltid föredragit den varma färgskalan framför den kalla, och den genomsyrar vårt hem, de blå nyanser vi valt är varma och gör sig fint till beige också. Vardagsrummet är rummet vi använder nästan mest, och därför valde vi att även göra matdel härinne, för att utnyttja alla kvadrat. Jag vill ha ombonat, mysigt men ändå med en lite svalare känsla, förändra uttrycket med färger och mönster på textilier och låta de större möblemanget vara lugnt, motsatsen till köket kan man säga, där det är väggfärgen som står i fokus.

 

 

 

 

Mattan är min favorite piece – en perfekt beige nyans, känns lyxig och ger ett varmt uttryck, så vacker mot vårt golv, från Classic Collection. Bordet är vi också väldigt nöjda med, från Lilla Möblemanget (Heja Västerås! De tillverkas ju här) lampa från Sleepo och stolar från Confident Living.

 

Så, vad tänker vi mer härinne?

Gardiner i vitt eller beige linne, sideboard bakom soffan, vitrinskåp för att förvara en massa härliga drinktillbehör, glas och karaffer i närhet till bordet – jag är lite sugen på det HÄR eller något liknande, lite nättare och skulle vara fint mot den svarta taklampan, eller hur! Sen platsbyggda elementskydd och en platsbyggd hylla. Det kommer ta sin lilla tid att få allting på plats, jag vill gärna hitta det där som känns ”helt rätt”, och då väntar jag gärna in det också, tills dess behöver jag sälja av lite möbler för att rensa upp i vår källare (igen!)

 

Det känns alltid skönt att ha en färdig bild av ett rum, men desto jobbigare när jag vet att jag behöver göra färdigt det här innan jag påbörjar nästa projekt (ha ha) Det är dags att veva igång maskineriet efter jul, nyår och januaritröttheten! Har ni också haft svårt att komma igång? Har ni några planer för hemmet nu i vår?

Kram M

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.