Tandlakarvillan

LYXIGT EVENT I HUVUDSTADEN

 

 

Goddagens mina vänner,

 

Jag tänkte kika in för att ge er en liten recap från fredagens event med bästa Sleepo.se, som alltid superlyxigt, härligt event med roliga tjejer! Jag var ju med i sensomras (september) årets kanske varmaste dag, och nu var det ju verkligen motsatsen, det snöade och var riktigt kallt. Men det spelade ingen roll, humöret var på topp och vi möttes i en galet vacker lägenhet med stuckatur man blev knäsvag av, hemma hos Christina Boutza.

Där väntade en supergod lunch gjord av killarna från Las Brasas, åh varmrätten var supergod, men snittarna var gudomliga! Jag är nog rätt tacksam med mat (ha ha) jag hivar bara in allt och frågar i efterhand vad det är för nått! Inge knussel här liksom.

 

 

 

 

Här är fyra saker som gör mig knäsvag: Stuckatur delux, mörk fiskbensparkett, den nya teddykollektionen & spegelpidestaler (allright den stora Pallon också, magisk!)

Jag tror ingen är lyckligare än mig över teddyn, jag har suktat efter fåtöljerna från Meli Meli när de släpptes, älskar förövrigt teddy i alla former, 70-tals viben har ju alltid legat mig varmt om hjärtat, jag är väldigt intresserad av modehistoria överlag, och det är alltid spännande att se vad som plockas från säsong till säsong.

 

 

 

 

Här står Pia som är inköpare på Sleepo och visar vårens trender från dem. Väldigt mycket fint tycker jag! Jag älskar vårens mode, och har plockat med de flesta trender jag själv tror starkt på i min skyltning.

Mycket naturtoner, teddy, manchester, varma färger och rosa som accent. Precis som i mode, men där kommer en av de största trendfärgerna även vara gul.

 

 

 

 

Magiskt sovrum med vackraste teddygaveln, ni förstår att jag älskar den, eller hur? Den tillsammans med överkastet i en varm brun nyans är en riktig winner.

 

 

 

 

En obligatorisk toa-selfie också, i ett helt magiskt badrum! Inte världens bästa bilder med ny mobil och allt, men det tar sig, avskyr att byta tekniska saker och hade ju glömt fixa både bank-id, bloggappen och massa annat!

 

Tack Sleepo för ett superhärligt event, och alla fina tjejer som jag träffade igen, eller för första gången, såååå roligt att få krama om och få ett ansikte på människor man pratar med nästan dagligen.

 

Är ni nyfikna på lägenheten vi var i, finns den nu på hemnet – HÄR.

Ha en fin dag,

Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.