OVERKNEE-BOOTS & METALLICPUMPS – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

OVERKNEE-BOOTS & METALLICPUMPS

 

I annonssamarbete med Shoescape

 

 

 

Jag har letat efter de perfekta overknee-bootsen och äntligen har jag hittat dem! Med vardagsklack och nitdetaljer i mocka från Unisa. Åh, jag har totalt kärat ner mig i dessa! Galet bekväma och perfekt att använda även till vardags om du vill vara lite sassy 😉 Visst känner man sig liiiiite som Julia Roberts i Pretty Woman när man dammar av ett par overknee? Fast med lite mer klass då, givetvis.

 

Ni hittar mina boots hos Shoescape, jag har strl 38 som vanligt

Den här outfiten var tänkt till nyårsafton – nitklänning och paljettväska, och festen är igång! 😉

 

 

 

 

 

Hur stylar du dina boots bäst?

 

Jag tycker att overknee går att bära både till vardag och till fest, men jag väljer gärna en låg klack. Om du har korta ben, som jag, kan du tänka på att stövlar kapar dina ben och får dig att se ännu kortare ut – det är därför ett superbra stylingknep att bära byxor/strumpbyxor i samma färg som skorna då ser du längre ut

Klä ner dina boots med ett par tights och en oversized hoodie, matcha med en kavaj över i modell större.

Om du har en tight kort klänning, som på bilden, rekommenderar jag att använda strumpbyxor till. Har du däremot en mer flickig klänning, med mönster eller volanger kan du definitivt vara barbent till.

Kan du använda overknee till jeans? Definitivt. Själv hade jag valt ett par i svart eller grått till.

 

 

 

 

Här är ett par till nykomlingar i skogarderoben – dessa spetsiga, metallicpumps i silver, som känns helrätt nu till våren. Tänk er dessa till ljusa jeans, eller en somrig klänning och bruna ben – jag får lite rys när jag tänker på vår och sommar, klädmöjligheterna är ju oändliga!

Även de här är från Unisa, och ni hittar dem hos Shoescape, HÄR. Jag har strl 38 även på de här, väldigt bekväma, klackhöjden sträcker sig till 8 cm, helt okej att även slänga på sig till vardags när man vill vara fin.

 

 

 

 

 

Med koden “Villan20” får du nu 20% rabatt på valfria skor hos Shoescape, passa på att shoppa NU, det finns massor att välja på! Koden gäller tom 28/2-19.

 

Hoppas ni gillade mina stylingtips,

Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.