Tandlakarvillan

NYA BARSTOLAR OCH TIDIG MORGON

 

 

Godmorgon mina vänner.

Har ni sovit gott? När jag ställde klockan räknade jag till sex timmar sömn om jag slocknade direkt, vilket jag inte gjorde. Vaknade av klockan 5.30 med en katt som intagit position pälsmössa, ännu en natt med extremt lite sömn, den senaste veckans brist på sömn har uttryckt sitt missnöje under mina ögon, concealern får jobba den här blötsnöslaskiga januarimorgonen, minst sagt. Och både ny hudvård och makeup står på inköpslistan – ger er hud också upp på vintern? Jag har fyra-fem produkter i mitt ansikte till vardags – allt mellan serum, 24-timmars och dagcreme.

I fredags tog vi äntligen emot en härlig leverans som kommit – nya barstolar, i ny modell. Iiiiih, blir så uppspelt när det händer något nytt, speciellt i köket som stått still ett tag nu! Gissa om dem är sköna? Barnen hittade sina nya favoritplatser, då stolarna nästan blir som fåtöljer åt dem.

 

 

 

 

 

Barstolarna är från By Crea, ett svenskt märke – och svensktillverkade stolar, sånt gillar jag! Jag har valt svart skinn på dynorna, lätt att torka av, vi har mycket småbarn runt oss. (Tänkte först en stilla tanke när jag såg beige mocka, innan jag förstod vad mannen skulle säga om jag ens yppade någonting högt om just det, ha ha ..)

Handtagen är min favoritdetalj, brunt läder med svart är en av mina favoritkombos!

Vad tycker ni – visst blev dem fina? Mannen nickade förnöjt när han satte sig och insåg att de var vääääldigt mycket skönare än dem andra (viktigt för män det där, tydligen)

 

 

 

 

Vad tycker ni? Visst blev dem fina!

Nu är jag väldigt sugen på att flytta min fina taklampa till entren vi ska renovera, eller det vi tänkte ska bli bibliotek, nu när ett par kantiga stolar tog plats härinne upplever jag lampan som lite för vass i miljön, ett annat material skulle lätta upp känslan här.

Ja ni hör ju, den eviga inredningen fortsätter – och julen har jag som ni ser städat ut, det var ett kapitel för sig det. Hur mycket stjärnor har vi egentligen?

Hoppas ni får en härlig onsdag, min jobbvecka startar N U ! Och som ni hör, har jag ju aldrig varit mer peppad 😉 Eller ..

Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Hej! Super fint kök och br inspiration inför vårt kommande köksrenovering!! Jag undrar vart era stommar är ifrån? Och köksluckorna! Vart beställde ni bänkskivan? Pris per kvm? Tack på förhand!! ☺️?

    1. tandlakarvillan

      Tack snälla 🙂 Våra stommar är från Ikea, luckorna är Veddinge vit och bänkskivan är Carrarra Marmor från Andrews Granite!

    1. tandlakarvillan

      Ha ha, så himla snyggt! Kanske om 20 år när barnen flyttat då 😉 Jag har torkat av våra i skinn VARJE dag pga smulor, kletiga fingrar osv.. Det är deras ”hangaround-space”, så det är endast praktiskt som gäller vid bardisken TYVÄRR!

  2. Karin

    Så snyggt, ditt hem är underbart fint! Skulle så gärna vilja ha färgkoden till ditt kök, har letat länge efter en liknande färg till min hall:)