Tandlakarvillan

BADHUSET OCH BARNKLÄDER

Inlägget innehåller affiliate-länkar för Babyshop

 

 

 

Hej mina vänner,

Först tänkte jag skriva godkväll men klockan är ju bara fem, vi somnade seeeeent inatt och det blev en tidig morgon så för mig känns det som att klockan är åtta-nånting. Smilla hade svårt att somna, och slumrade in vid halv 12,  TILLSLUT! Och sen plöjde vi Vikings till 2.. Hmm, oklart hur vi tänkte där, men vi skulle upp vid 8 för att åka till badet (ha ha! hör verkligen hur oplanerat det här låter men det är verkligen VI i ett nötskal. Vill varken tumma på egentiden eller aktiviteter med barnen som vi bestämt)

 

Vi kom ändå upp och iväg, och badade med Smilla, hennes kusiner, brorsan och min mamma. Det är verkligen SÅ kul att hänga med våra tre kids, de är i roliga åldrar nu tycker jag (2, 4 och 6 år snart) och börjar bli enkla att ta med sig och göra saker med, Ludde som är minst, har också lärt sig att tycka om vattnet och Liam är som i allt annat, totalt orädd, och kastar sig huvudstupa i, Smilla är lite mer försiktig av sig, precis som Ludde, och det är väl tur när man har koll på dem alla tre samtidigt.

Jag gillar ju verkligen att bada, även om jag har lite panik för alla bakterier, och äckliga golv och hudavlagringar som seglar omkring i vattnet, har aldrig känt mig vidare bekväm i badkläder, det känns så konstigt att vara naken in public, är det bara jag som känner så? Jag tänkte iallafall leta rätt på en lite mer klädd baddräkt nu, fast en mer trendig variant såklart, som jag kan ha nu under vintern, det finns ju många fina har jag sett!

 

Vid lunch åkte vi hem, och resten av dagen har vi tagit det ganska lugnt hemma. Smilla grejar med sina julklappar, och jag vilar nacken som blev riktigt påverkad idag efter allt bus i bassängerna.

 

 

 

 

 

 

Måste bara visa Smillas snygga klänning från I Dig Denim som jag köpte till henne i julklapp, från Decided Kids – visst är den cool? Känns så kul att hon vidgar vyerna från bara rosa/lila som det varit många år nu, jag gillar ju lite olika stilar och variation men hon har tvärvägrat svart bland annat, men den här gillade hon!

 

 

 

 

Nu fyller Smillis snart år, och jag tänkte jag skulle shoppa en del nya kläder till henne, jag såg att bla babyshop hade STOR rea, med bla massor från Mini Rodini, ni kommer till rean HÄR

Jag är lite sugen på den HÄR från Bobo Choses, en urfin päls HÄR

 eller kanske den HÄR glittriga drömmen från Molo, någonting blir det iallafall. På hennes önskelista står en ryggsäck till skolan (till hösten ska hon börja förskoleklass) och SLAJM.

 

Nu vankas tacos och familjemys, men kika in snart så ska ni få se vad mannen fick i julklapp, och så ska jag tipsa er om HUR jag kan få mitt glow i ansiktet, magi men det funkar, jag lovar!

 

Kram M

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.