Tandlakarvillan

NYA KUDDAR OCH BIODEJT

Godkväll vänner,

Vi har just landat hemma efter ett biobesök, A star is born. Äntligen kom vi iväg! Vi mutade sonen att vara barnvakt åt Smilla, hon vägrar att vara utan oss som jag nog nämnt tidigare – vilket gör oss lite handfallna om vi vill göra något bara mannen och jag, det här har egentligen pågått hela det här året. Tror vi kanske haft tre barnvaktstillfällen ungefär, varav en övernattning med gråt och tandagnisslan.

Hursomhaver – filmen var verkligen hur bra som helst, jag hade ställt in mig på storgråt men höll det snyggt och tänker att när den kommer ut på iTunes ska jag släppa loss tårkanaler so help me God! Alla har ju pratat om filmen HELA hösten så jag var nästan lite avtrubbad ändå efter att ha hört allas åsikter om den. Nåja, bra var den och Gagas röst gav mig verkligen gåshud på hela kroppen. Vilken pipa den kvinnan har, tänk om man kunde sjunga sådär, när jag var liten ville jag ju bli sångerska (hi hi älskade att uppträda och stå i centrum, spöka ut mig och sjunga för full hals. Eller mima! Ni vet gårdsfester, söka till talangjakter och sånt som hände på 90-talet) Vore ju för kul om jag kunde lägga in en bild på det här, tyvärr har jag ingen hemma iallfall!

Bara älskar mina nya kuddar i soffan från Classic Collection – så lyxiga! Ett enkelt tips om du vill förändra känslan hemma i ett kick. Jag har många jag byter mellan, förnyar ofta med enkla medel.

Nu värker mitt huvud så jag tänkte lägga ner det på kudden och ta en tidig kväll, eller försöka iallafall. Jag har försökt sakta ner takten på instagram och blogg nu under ledigheten, även om jag inte släpper helt. Behöver hinna bara vara jag också, imorgon ska jag fota färdigt några saker jag har hängande över mig, och lägga upp bilder på juldukningen som jag lovat!

Idag startade jag dagen med en powerwalk, följt av nagelfix! Hoppas er dag har varit bra också?

Sov gott när det är dags,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.