TANDLÄKARVILLAN FIRAR JUL – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

TANDLÄKARVILLAN FIRAR JUL

 

God fortsättning mina vänner,

Juldagen är här, kanske den allra härligaste dagen på året enligt moi, vi flanerar omkring i nya pyjamaser lite planlöst och tar det piano nu i mellandagarna. Hoppas ni hade en fin Julafton igår?

 

Jag tänkte att vi skulle ta och titta på hur vi firade jul, morgonen startade som vanligt, med att kliva upp i tid, tända upp på nedervåningen och öppna några julklappar med barnen, eftersom vi skulle iväg till mina föräldrar redan vid 11, lämnade vi en del julklappar till kvällen.

 

Först får barnen alltid en box med blandad kompott i – i år låg det bla skjorta, strumpor och godis i sonens, och trosor, ballerinas, hårklämmor etc i Smillis. Sen lämnar alltid tomten ett paket under granen att öppna på morgonen för hela familjen, det är årets pyjamas, visst det är förutsägbart för barnen men jag tror ändå att skulle dem bli besvikna utan den, skulle liksom inte bli någon jul 😉 Traditioner ni vet..

 

 

 

Smilla älskar verkligen paket, som ni ser, ett väldigt tacksamt barn att överraska, ha ha, hennes minspel säger ju allt! Och som hon längtat efter den här dagen, minen ovan beskriver ungefär hur hon såg ut hela dagen igår. All spänning och förväntan, jag vet inte hur många gånger hon tackat oss för “bästa dagen någonsin”, så söt.

 

 

 

 

I ett paket under granen låg som ni redan vet – årets julklänning. Vi gjorde oss iordning och begav oss iväg mot mina föräldrar, där dem och min brors familj väntade med lunch.

 

 

 

 

Älsklingen med min storebror, nej vi är inte så lika va! 😉 och så moi och svägerskan.

 

 

 

 

Släktens yngsta och mest envisa förmåga satt väl iallafall still någon minut innan han övergick till paketsabotör.

 

 

 

En snabb dagens. Top BikBok (Här), Byxa Samsoe Samsoe från Nancy & Samuelson, Skärp Gucci (Här), Klocka Gant (Här)

 

 

 

 

I väntan på tomten roade dem sig själva, vår söta fyrklöver, men sen knackade det – på fönstret, och in stövlade den årliga tomten, med lätt dalmål som alltid. Och Smilla tyckte nog att han var lite lik morfar ändå, he he.

 

 

 

 

Står tålmodigt och väntar på sin tur, hur gullig! Vill äta upp!

 

 

 

 

Första året man vågar ge tomten en kram.

Hur lycklig blir man när man får ett Hatchimalägg? Det var det Smilla önskade sig, och pratat OM HELA hösten, hon har haft span på ett paket under granen som kunde vara ett potentiellt ägg, när det delades ut till henne sparade hon det till sist, hi hi, och hennes leende? Ja, kolla på bilderna så förstår ni lyckan.

 

 

 

 

OH MY GOOOOD MAMMA (Ha ha ha, these kids)

 

 

 

Och så kläcktes ägget – galet spännande förstår ni!!

 

Minns ni att jag sa att jag hade köpt något till Liam som jag inte tänkte tala om just för att Svägerskan är så fasligt nyfiken? Kan ni gissa vad han fick?

 

 

 

 

Jag hade såklart köpt en snowkick i favoritfärgen grön till fasters bästa och mest fartfyllda kille! Brorsan var väl sådär glad av att klä på sig på studs och gå ut och kuta 😉 He he he! Smilla fick en likadan, så nu blir det åka av!

 

 

 

 

Det finast inslagna paketet fick JAG, av svägerskan, som gör så magiska paket! Vad det låg i ska ni få se en annan dag.

 

 

 

 

Jag och min bästa mamma, pustar ut och förbereder fika till Kalle. Jag hade gjort en polkacheesecake, åh my vad god den var!

 

 

 

Vi kollade på Kalle, åt för mycket cheesecake, sen längtade barnen hem till Sally, och till mer paket vi lämnat under granen, så vi tackade för oss, åkte hem och tände brasan, svirade om till pyjamas och hade myskväll och paketöppning.

Och det var årets julafton det, första gången på många år som vi inte firade hemma, och det kändes väldigt skönt efter den här hösten.

Nu myser vi hemma resten av julen, äter för mycket och hänger. Hoppas er julafton var supermysig.

 

Kram M

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.