Tandlakarvillan

DAGEN FÖRE DOPPAREDAGEN

 

Godkväll mina vänner,

Det blir ett sent inlägg för mig, men dagen har som ni förstår, gått i ett. Det blev ganska sent igår, och Smilla väckte oss inte förrän halv 9 imorse, vi kollade på Adventskalendern och åt frukost tillsammans hela familjen, och jag fångade en godistjuv in action 😉

Åh vad mysigt det är att bara vara hemma i pjamas, eller morgonrock som Smilla hade (och jag, vi har likadana) och skrota runt, det allra bästa med julen om ni frågar mig. Planlösa dagar där man bara får vara, vila hjärnan och spela spel, kolla filmer och mysa.

 

 

 

 

Så mycket lugnt blev det inte här hemma dock, efter lunch behövde vi åka in och göra de sista julklappshandlingen – ett fullsmäckat shoppingcenter väntade oss, tur att barnen kunde stanna hos mormor och morfar, och att vi hade lite koll på det som saknades för fy för hetsshopping, jag avskyr det, det här är första gången på många år som det här händer och det är ju pga vabb och så Sally som blev dålig igår. Vi hämtade barnen, handlade med oss McDonalds hem och snabbplockade innan vi skulle möta upp grannarna för ett glas bubbel och ”kolla-in-julen-hos-varann”, en supermysig tradition, att gå över och känna in julstämningen hos varann.

 

 

 

 

Igår fick jag hem en julklapp också, av bästa Sleepo, tack finaste ni! <3 Skönaste och sötaste flufftofflorna från Sheperd, bara ÄLSKAR ju tofflor och myskläder.

Smilla blev, som ni kan se, sååå avis på mina fina tofflor, hihi, hur söt är inte den här bönan? Som hon laddat för den här julen, herregud! Hon har varit såååå speedad de senaste dagarna så det är helt sjukt.

 

 

 

Och om vår lilla älskling ..

Tack för alla tips om Sally – hon är på bättringsvägen, sov på mitt ansikte som vanligt, har ätit flera ggr under dagen och besökt lådan, hon har även följt efter mig som en svans idag och klöser hon bara på soffan så är ordningen återställd. Jag kan bli galen på den här dunbollen, och hon har förstört halva hemmet men en sak är säker, att vi alla älskar henne villkorslöst, världens gosigaste katt! Vet ni förresten att Sally betyder Prinsessa och Härskarinna, och det stämmer ju på vår lilla tjej.

 

Nu har vi spelat bingolotto, jag har bakat polkacheesecake, vi ska slå in julklappar och förbereda inför imorgon, men egentligen vill jag bara gå och lägga mig nu, huvudet har bankat hela dagen och jag är dödstrött. Om jag hinner kika in imorgon så gör jag det, annars hoppas jag att ni firar för fullt och njuter av att vara med era kära,

 

Ha en underbar dag imorgon, mina vänner, och God Jul!

Varmaste kramen /M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.