Tandlakarvillan

JULSKYLTNINGEN I ÅR

     

 

Hej vänner,

 

En del av er kanske inte vet jag jobbar med, så jag tänkte att vi skulle riva av det lite kort. Jag driver egen firma sen tre år tillbaka, det finns nog fler inlägg om just hur och varför och när. I mitt företag började jag att göra skyltningsuppdrag åt en galleria i City, för att sen arbeta helt och hållet mot mäklare och privatkunder med homestyling inför försäljning, som gick över till mer privata bostäder och inredningskonsultationer både IRL och via nätet.

Jag gjorde allt från muntlig konsultation, till planering och färdigställande – samma gällde med mäklarnas kunder. Självklart gjorde jag en hel del annat också, men det här var huvudsysslan då.

Hösten 2017 startade jag mitt samarbete med Erikslund Shopping Center – Västerås största galleria, och där är jag alltså kvar. Jag bygger upp skyltningar under året, beroende på säsong osv. Jag går från idé till färdigt resultat, hela paletten alltså, ett fantastiskt roligt och härligt arbete. Påfrestande och tungt men samtidigt givande och utvecklande, precis som jag gillar det.

Det här är min tredje stora julskyltning jag gör, den andra för Erikslund. Jag är så glad att jag får förtroendet att axla detta – och jag är djupt tacksam över de människor som sidekickar mig på olika sätt – allt från butikspersonal, centrumledning och anställda i huset. Som jag nämnt tidigare har jag haft hjälp av min fantastiska praktikant Emilia under den här skyltningen, och det har varit helt underbart.

I år har vi satsat på att ta in lite större skyltmaterial, som dessa fina gigantiska julkulor som mäter upp till 3 meter! Jag har även gått loss på polkastänger, snöflingor och annan juldekor som ni möts av runt om i centret.

 

 

 

Det finns ett par miljöer också – här är det lite julbak på gång. Tack Hallbergs belysning som ställde upp med en fantastisk lampa till min miljö – det blev verkligen pricken över i:et.

Sen har vi byggt upp en dukning med teatertema, det finns minst sagt en hel del att titta på.

 

 

 

 

På instagram har jag lagt upp en liten video, där ni kan se resten av podierna och entresnurrorna.

Vi ses på Erikslund mina fina, skyltningen står tom v 2 – sen blir det VÅR.

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.