JULMARKNAD – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

JULMARKNAD

 

Den årliga julmarknaden för oss, gick av stapeln redan 1:a advent, vi åker nästan alltid till Vallby, i Västerås, ett friluftsmuseum där tomten kommer varje år, det finns häst och vagn, marknadsstånd och djur, väldigt mysigt. Vi är där ganska ofta året om, fikar och klappar djuren.,

 

 

 

Lite motvilligt var hon med på kort, det fanns ju så mycket annat roligare att göra där. Vi köpte brända mandlar (finns det något godare än det, att äta ute i kylan?) Smilla ville ha en klubba, och så köpte jag vår gigantiska mistel som de sålde till förmån för Barncancerfonden, så bra! Alla pengar gick dit, sånt värmer mitt hjärta.

 

 

 

 

Det mysigaste på Vallby är alla gamla byggnader och hus, så otroligt charmigt uppbyggt. Smilla vill gärna besöka den gamla skolan, det är oftast en del yngre förmågor som är utklädda vid sådana här tillfällen, och någon spelar fröken i skolan, precis som dagen vi var där.

 

 

 

 

Smilla blev lite blyg för tomten och pinnade iväg, så jag fick fota på håll istället. Om ni aldrig besökt Vallby så kan jag verkligen tipsa om det, ett lite lagom utflyktsmål med barn, det kostar ingenting att gå in.

 

Första gången jag var där på julmarknad med mannen var 2009, då tog vi med oss Smillas storebror som bara var 5 år då, precis fyllda, nästan ett år yngre än vad Smillis är nu då, åh.. Så längesen det känns, Lyckades gräva fram den här bilden på dem, hihi, så söta eller hur! I maj 2019 firar vi alltså 10 år tillsammans, Jimmy blir 45, Melvin blir 15 och mina föräldrar blir 60 – det blir ett stort firar-år för vår familj nästa år alltså.

 

 

 

 

Åker ni också på julmarknader? Kanske ni vill tipsa om någon? Gör det gärna i kommentarsfältet,

Ha en superfin dag!

Kram M

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.