Tandlakarvillan

DET HÄR VÄNTAR UNDER GRANEN

Inlägget innehåller reklamlänkar

 

 

Klänning HÄR Hårspännen HÄR

(Adlinks)

Julens sötaste klänning ligger under granen och väntar Smilla på julafton. Jag bara älskar rutigt såhär till jul, (och i år körde jag även på julpapper med rutor, från Ikea).

Den här utsöta klänningen hittade jag på HM, så skönt med en i trikå, det gillar min tjej, hon fullkomligen avskyr strumpbyxor just nu, så jag kör mycket svarta tights till, iiih hon är bestämt den tjejen, thats for sure.

 

Jag har kollat på lite fler olika klänningar, och har hittat några fina alternativ.

Den HÄR – känns som en mix mellan Chanel & Chloe, väldigt söt och prisvärd. Eller ännu en rutig historia i annat material med en söt rosett till – ni hittar den HÄR. Kanske den HÄR i spets, väldigt fint med enfärgat, och med en annan färg på strumpbyxor eller tights till.

Missa inte att det är 10% rabatt på alla klänningar hos HM just nu.

 

Handlar ni någon juloutfit till era barn, eller till er själva? Mina får något nytt plagg att ha på sig varje år, och det får dem öppna på morgonen, det känns ju alltid lite roligare att ta på sig något nytt just på julafton tycker jag!

 

Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.