Tandlakarvillan

EASY LIKE SUNDAY MORNING

 

 

Godkväll mina vänner,

 

Gårdagens instagraminlägg handlade om att vara i stunden, det gamla instagram där allt var efter tid, och bilderna var tagna med mobilkameran och allt inte var lika genomtänkt, ibland saknar jag den tiden – det var lite lättare att synas och kommunicera med sina följare, och även de man följer.

Jag gillar verkligen vackra bilder, och föredrar det framför mobilsnaps – men det finns ju en viss charm med att vara i nuet, det får man ändå säga, just därför tog jag några foton där och då, i söndags morse.

Jag fotade med min Olympus pen eftersom min mobilkamera är trasig – men ingen redigering har gjorts som ni kan se.

Är förövrigt SÅ trött på teknikstrul, både min dator & min mobil börjat klappa ihop och det sista jag orkar med är att köpa nytt och lära om mig, ha ha, bara avskyr sånt!

 

 

 

Men åter till söndagen …. Det är så skönt att ha lite planlöst på helgerna och kunna njuta hemma på morgnarna, pappan tog sovmorgon, jag och Smilla åt frukost och la oss i vardagsrummet med katten, tände en brasa och satte på tvn, en kaffe i handen. Åh, det bästa, längtar till julledigheten nu.

 

 

 

 

Och så var det hon också – som blev lagom uttråkad efter en stund 😉

På eftermiddagen åkte vi till mamma & pappa för den årliga ”mini-julen”, firade pappas födelsedag, blev bortskämda med varsin julklapp och åt mat. Och så kom jag på att vi skulle underhålla de uttråkade kidsen med mörker-kurragömma, och jag skrämde mamma när hon letade så hon gav mig ett karateslag över näsbenet. Som tur var slapp jag blåöga (ha ha) och vi fortsatte ut lyste med ficklampor runt parken där de bor, grannarna måste undra vad det är för en konstig skock människor som kutar omkring 😉

 

I år ska vi fira jul hos mina föräldrar, jag älskar ju att fixa hemma men nu ser jag sååå mycket framemot att få åka hem till någon annan, är alldeles för hjärntrött den här hösten, så det känns så skönt att ÄNTLIGEN kunna säga nej! Ingen annans fel än mitt att jag inte gör det oftare.

 

Vi kom hem ganska sent, och klädde granen – den ska ni få se lite senare. Nu börjar stämningen smyga sig på, hur känner ni? Har den infunnit sig än?

 

Kram M

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.