VECKANS FREDAGSOUTFIT – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

VECKANS FREDAGSOUTFIT

 

I samarbete med Nancy & Samuelson

 

 

Godmorgon mina vänner,

Vi rundar av 2018 med årets sista fredagsoutfit och dagen till ära har jag inte valt den traditionella festklänningen utan två plagg som är super att mixa både till vardags och till fest. Jag tycker outfiten är on point med dessa sammetsloafers från Laura Bellariva – men den skulle vara minst lika festlig med ett par pumps till.

När jag väljer plagg är passformen otroligt viktig, och den här toppen smiter åt på exakt rätt ställen, och  byxorna likaså, dessutom är dem otroligt bekväma och känns mer som en mjukisbyxa än kostymbyxa – pga den bekväma passformen och det sköna materialet, inte för tjockt men med ett tyngre fall. Båda plaggen är från Samsoe Samsoe och kostar 799/999 kr. Jag har strl XS på byxan (rymlig strl) och S på toppen (normal i strl) på skorna har jag strl 38 precis som jag brukar.

 

 

Dör för dessa skor – så snygga och sköna. För att kolla på smycken och klockan jag har på mig, spana in stories på min instagram.

 

Nu erbjuder Nancy & Samuelson er, mina följare/läsare 20% på min utvalda outfit mellan fre-sön, det här är årets sista fredagsoutfit, och jag är inte säker på när, eller om vi kommer tillbaka med det här inslaget nästa år, eventuellt i en annan form, därför säger jag bara PASSA PÅ nu! Plaggen finns i begränsad upplaga, så det är först till kvarn som gäller,

 

Stylingtips

Hur skulle jag styla dessa plagg en och en då? Kostymbyxan skulle jag gärna ha en tunnstickad tröja till, i samma färg för att ha en helt monokrom outfit, eller kanske en chunky knit i kortare modell med ett par klumpiga sneakers till. Toppen matchar man bäst med en kjol med hög midja – eller varför inte ett par festliga byxor i sammet med vita ben och höga klackar till, plocka gärna upp det guldiga glittret på ett par pumps.

Ha en underbar fredag, och tack för det här året Rose-Marie & gänget, nästa vecka kör vi en tillbakablick på outfits vi minns från året som gått.

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.